Projekat rekonstrukcije Golubačke tvrđave vredan 6,5 miliona evra

Bez autora
Jan 04 2012

Projekat rekonstrukcije Golubačke tvrđave, vredan 6,5 miliona evra, jedan je od prvih projekata u okviru Dunavske strategije. Od velikog je značaja ne samo za Golubac, već i za čitavu Srbiju. Očekuje se da će za dve i po godine, kada se završi, obezbeđivati godišnju dobit od 2,5 miliona evra. Što se rekonstrukcije keja i šetališta u Golupcu tiče, finansije bi trebalo da obezbedi Svetska banka, a proračuni su da će biti potrebno oko četiri miliona evra. Prevashodni cilj ovih radova je zaštita Golupca od visokih voda Dunava.

Projekat rekonstrukcije Golubačke tvrđave vredan 6,5 miliona evraProjekat rekonstrukcije Golubačke tvrđave, vredan 6,5 miliona evra, jedan je od prvih projekata u okviru Dunavske strategije.

Od velikog je značaja ne samo za Golubac, već i za čitavu Srbiju. Očekuje se da će za dve i po godine, kada se završi, obezbeđivati godišnju dobit od 2,5 miliona evra.

Što se rekonstrukcije keja i šetališta u Golupcu tiče, finansije bi trebalo da obezbedi Svetska banka, a proračuni su da će biti potrebno oko četiri miliona evra. Prevashodni cilj ovih radova je zaštita Golupca od visokih voda Dunava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik